martes, 31 de marzo de 2009

Ruta de 4 hores!



Aquest diumenge em vaig esperar a que pares de ploure per fer una ruta disenyada desde l'ordinador, pero a l'hora de ferla....ouf! que dura!! A mes amb el terre enfangat es encara pitjor!!

domingo, 22 de marzo de 2009

7ª BTT Llavaneres 2009

Aquest any si que hi he pogut participar!! Tot i no esta en massa bona forma que diguem! E tardat 3h 44m!! Ara el recorregut també tenia tela!! Peró també era molt distret! El problema es que me flipat perquè es la tercera sortida que faig amb bici des de la lesió i ja em lio a fer curses de 40km! Manda huevos...
Os deixo el track al lateral i un mapa perquè us pugeu mirar la ruta!!


Bonisim el pajaru!!

L'altre pajaru!!

Sortida

domingo, 15 de marzo de 2009

De Vilanova de sau fins a Rupit

Porfin una rutilla llargeta!! Feia que no sortia... i es nota perque e anat ofegat!!
Ens em arrivat a Vilanova de sau on percert no em sigut capaços de trovar el centre BTT!! Em enfilat la ruta direcció Rupit pensant que trobariem corriols, pistes i demes... doncs no tot per una carretereta pavimentada a lo cutre!! Mes que BTT em fet cicloturismo!! Per sort em pogut dinar a una terraceta de Rupit!





martes, 3 de marzo de 2009

domingo, 1 de marzo de 2009

Rutilla en plan ; "Toma de contacto"

Collons amb la Katy!! La KTM!!! aquesta setmana no e pedalat pero me fet un fart d'obrir gas!!! LA setmana que be tornare a pedalar perque si no per la carrere de llavaneres no aguantare!!