jueves, 24 de septiembre de 2009

miércoles, 23 de septiembre de 2009

sábado, 19 de septiembre de 2009

Sense ganes!

Acabo de sortir amb la bici dolenta perquè no es pugui dir que no he sortit! Però no en tenia "putes" ganes!! Uf una mandra!! Entre que la bici dolenta que no va bé, jo desmotivat, que feia una mica de mal temps, i que tinc la bici bona a mig muntar...
Aiiii!!! El dia que la tingui sí que tindré ganes de pedalar!!!
Pròximament::

viernes, 11 de septiembre de 2009

BTT Llinars 2009



Aquest matí m'he arribat fins a Llinars per participar a la pedalada de la família Misser! (GUAK)
Tot i estar limitada a 300 participants, jo diria que n'hi havia uns quants més! No sé si són les vacances o les pujades d'aquelles contrades però he acabat rebentat!! OUF!! A més, al km 10 he punxat roda!! I amb les presses perquè no m'avancessin no he recordat muntar el fre del darrere, de manera que a la primera baixada he anat recte cap als arbustos!! He trencat les ulleres, un radi...
Amb aquesta bici NO VAIG BÉ!!

CEBRIANENCA 09



Diumenge 6 vaig participar a la pedalada dels jabalís!! I per només 3 euros!! No entenc com van pagar les botifarres!!! Jajajaja! La ruta molt distreta, molta pujada per agafar gana! I potser pocs corriols per no collar el personal! La senyalització, avituallaments i altres, perfecte!!

martes, 1 de septiembre de 2009

Rocs de l'Avi!!


La setmana passada vaig fer la volteta dels dimecres per entrenar una miqueta!! Però vaig parar-me als famosos Rocs de l'Avi per contemplar-ne les vistes! Ara que s'acosta la tardor tothom diu que no entrena però després tiren com uns malparits!!
Per cert que a la vila corren rumors que es fa un club ciclista, que s'anomenarà "Rocs de l'Avi", a part del Club Ciclista de Llavaneres! D'entrada no ho entenc!! 2 clubs ciclistes?? I l'Ajuntament dóna calés a tot kiski?? L'antic club ciclista (sí, sí, aquests que aneu de rosa!)Hauríeu de fer créixer el club obrint-vos a nous horitzons!! Perquè a part de la mítica carretera també hi ha la muntanya!!
Per no parlar del DH, freeride, ENDURO, street, dirt, trial, 4x, dual... si n'hi ha de coses que no sabeu...
A veure com serà això de tenir 2 clubs...