domingo, 30 de enero de 2011

Montaltbike 2011


Avui he pogut participar a la desena Montaltbike, dels veïns Xurribikers!! Qui els va parir! Han fet una ruta d'aquelles que es recordaran molt de temps! 33 km de corriols estretets, dels guapos, mig amagats, que quasi només ells coneixen, pujades extenuants que no s'acaben mai, baixades molt ràpides i tècniques per disfrutar com nens petits, en total m'han sortit 1450 m de desnivell positiu! Una "lokura"!!

Per sort porto una temporada entrenant-me com Déu mana amb dos animals que sempre em collen! I sort d'això perquè he fet un "tiempasu" 2 h 33 min que dit d'una altra manera he quedat el 98è de 1000 participants!! Va parir!!! A FONDO!!! He entrat a la recta de meta esprintant com un animal per avançar 4 participants, feina he tingut a frenar que quasi atropello una de les noies de l'arribada!!

L'única pega, el temps no ha acabat d'acompanyar, i és una llàstima perquè han muntat diverses carpes d'exposició de diferents marques amb les últimes novetats!

M'agradaria poder dir que l'any que bé serà millor, però els serà difícil superar la d'aquest any! De la meva part espero poder-hi tornar i posats a demanar millorar una miqueta més!!! Ara us deixo el track de la Montaltbike 2011 aquí a la dreta per als que no heu pogut venir avui. Un consell... PIT I COLLONS!!!

3 comentarios:

Devil- dijo...

Ya nos enseñaras esos senderos ;)

Noe SLopes dijo...

Eii, por poco no nos vemos por allí. Bonita cursa si señor.
SAludoss

Noe SLopes dijo...

No me puedo quejar. He tenido buenas sensaciones apesar de ser la primera "carrera" de la temporada, y digo carrera, porque una vez pones el dorsal en la bici, el ritmo ya es...a tope hasta petar, jajaja
A ver si nos saludamos en alguna!!