sábado, 1 de marzo de 2008

Banyoles Centre BTT Pla de l'estany


Aquest diumenge varem sortir cap a territori gironi per fer una de les rutes establertes al pla de l'estany! Un cop alla, verem fer la volta a l'estany de Banyoles per trovar el centre de BTT que percert esta molt mal indicat, pero gracies a la gent del poble i a un ciclista en particular (que ens va recomenar el restaurant de can Selvatà) ho varem trovar de seguida.
Cal mencionar l'espectacular montatge de l'organització per la 14a mitja marato que se celebrava molts dels cual varen reconeixer el nosrte mallot del club ciclista arenys de munt! Si es que som internacionals!!!
Varem decidir acavar de fer la volta a l'estany per la ruta 1 de colr blau i enfilar per la ruta n5 de color negre, la qual ens portaria fins al riu Flubia, d'alla tornariem per una altre ruta, la 6 vermella concretament, fins a arrivar al pon que pasa per sobre la carretera vora la platja de noseque alli ens varem perdre una "miqueta" ja que les senyals del centre BTT estan molt degradades i no es veuen bé. Aniria molt bé renovarles!
Desde alla tornar ja esta tot asfaltat i no te perdua, un cop vora l'estany i acavant de fer-l'hi la volta varem trovar un mirador per les regates, on us hi recomano pujar-hi per les vistes que te!
Espero puguer tornar-hi aviat!



No hay comentarios: